Centrul CONTACT are deosebita onoare de a vă invita să participați la Atelierul de lucru dedicat evaluării Campaniei de instruire a aleșilor locali desfășurat în cadrul proiectului “Monitorizarea alegerilor şi educaţia alegătorilor din Republica Moldova – consolidarea capacităţilor şi dezvoltarea reţelelor internaţionale“.Evenimentul va avea loc pe data de 28 Februarie 2012, între orele 10:00-14:00, în sala Rosie, Summit Events and Conference Center (str. Tighina 49/3, Chişinău; vedeți amplasarea localului pe harta anexată). Proiectul este finanţat de Delegaţia Uniunii Europene în Republica Moldova.

În cadrul Atelierului de lucru vor fi prezentate rezultatele campaniei de instruire a aleșilor locali și vor fi puse în discuție bunele practici aplicate în cadrul training-urilor cu aleșii locali (vedeți agenda anexată). Participarea Dvs. la acest eveniment ne va ajuta să evaluăm impactul training-urilor organizate cu aleșii locali, să evidențiem metodele didactice potrivite pentru instruirea acestora și să determinăm oportunitățile de colaborare cu autoritățile publice locale în viitor.

Această prezentare necesită JavaScript.

Invitatie Atelier de lucru

Agenda Atelier de lucru

Pentru o buna guvernare in Moldova. O sută de întrebări și răspunsuri. Ghidul Alesului Local. Autor: Vasile CIOARIC, coordonator de proiecte, Centrul Contact. Consultanţi: Nelea CAZACU, şef-adjunct în Oficiul Teritorial Orhei al Cancelariei de Stat Vladimir BOGDAN, consultant superior (jurist) în Oficiul Teritorial Cahul al Cancelariei de Stat, Chișinău, 2012, 148 pagini.